הוראות הפעלה ובטיחות למכונת פופקורן

בטיחות:

  1. האמור לעיל הינו כללי ביותר, מיומנותך והשכל הישר

הכרחיים למניעת תאונות

  1. אסור לתת למי שטרם מלאו לו 18 שנים להפעיל את המכונה
  2. יש להרחיק אנשים ובעיקר ילדים מסביבת המכונה/העבודה
  3. יש להרחיק את המכונה ממים/רטיבות/חומרי דליק/ כל סכנה
  4. חובה להניח את המכונה על שולחן או משטח ישר חזק ויציב
  5. חובה לוודא לפני חיבור המכונה לחשמל כי חיבורי חשמל של המכונה ו/או כבלים מאריכים ומפצלים תקינים
  6. אין להשאיר מכונה חמה או מחוברת לחשמל ללא השגחה!

 

הפעלה:

  1. מקם את המכונה על שולחן יציב כאשר הכפתורים לכיוון המפעיל
  2. יש לחבר את המכונה לשקע חשמל
  3. למכונה 3 כפתורים להכנת הפופקורן

א. כפתור התאורה

 ב. כפתור הדלקת גוף חימום בסיר

 ג. כפתור סיבוב המערבל

את כפתור התאורה יש להדליק למשך כל ההפעלה.

 

הכנת הפופקורן:

הדלק כפתורים ב’ ו-ג’ , הרם א מכסה הסיר והצמד לתקרה המכונה(בעזרת המגנט),

מלא בסיר כחמישית כוס שמן ו2 כוסות גרעיני פופקורן (בכוס של 180 מ”ל) ,פזר כפית שטוחה של מלח בטעם חמאה וסגור את מכסה הסיר (אם אין מלח בטעם חמאה ניתן לפזר מלח רגיל על הפופקורן המוכן שיצא ו(לא בסיר).

לאחר מספר דק’ הפופקורן יתחיל לקפוץ, בשלב זה יש לסגור את דלתות המכונה עד לסיום ההכנה.

לאחר כ2 דק’ נוספות כאשר מפסיק הרעש של פיצוצי הפופקורן יש לכבות את כפתורים ב’ וג’ להרים את המכסה, ולרוקן באמצעות הידית את הסיר משאריות הפופקורן.

במידה ורוצים להכין עוד יש לחזור על פעולת ההכנה בשנית (שמן, פופקורן וכו’)

במידה ומפסיקים להכין יש לוודא שכפתורים ב’ וג’ כבויים.

הוראות ניקוי:

  1. ודא שהמכונה מנותקת מחשמל ואינה חמה
  2. רוקן את המכונה ומגירת עודפים משאריות הפופקורן
  3. אין לטבול או לנקות במים זורמים את המכונה
  4. את המכונה עצמה יש לנקות בעזרת מטלית לחה
  5. אין לשפשף את המכונה עם צמר פלדה/ברזלית
  6. בשינוע יש להיזהר משבר ולדאוג שהדלתות כלפי מעלה

 

בכל שאלה/ בעיה/תקלה התקשרו 054-4342522 בועז