הוראות הפעלה ובטיחות למכונת קרפ צרפתי

לא לדלג על הבטיחות:

  1. האמור לעיל הינו כללי ביותר, מיומנותך והשכל הישר הכרחיים למניעת תאונות
  2. אסור לתת למי שטרם מלאו לו 18 שנים להפעיל את המכונה
  3. יש להרחיק אנשים ובעיקר ילדים מסביבת המכונה/העבודה. אין להשאיר מכונה ללא השגחה!
  4. יש להרחיק את המכונה ממים/רטיבות/חומרי דליק/ כל סכנה
  5. חובה להניח את המכונה על שולחן/משטח ישר חזק ויציב.
  6. חובה לוודא לפני חיבור המכונה לחשמל כי חיבורי חשמל של המכונה ו/או כבלים מאריכים ומפצלים תקינים ולדאוג שאינם יפגעו/ ירטבו בעת השימוש

 

הכנת בלילה

יש להשתמש באבקה יעודית- ניתן לרכוש דרכנו

יש למזוג את הבלילה לקערה ולהוסיף 1000 מ”ל מים(או ע”פ הרשום בחזית החבילה)

יש לערבב היטב עד קבלת מרקם אחיד ללא גושים

 

הפעלה:

במכונה כפתור אחד לקביעת חום. יש לכוון אותו ל180-200 מעלות

ברגע שנורת החיווי הכתומה כבתה (טרמוסטט) -פלטת המכונה הגיע לחום הדרוש וניתן להכין

שמן את משטח הפלטה בעזרת ספרי שמן או מרגרינה ונקה שאריות בעזרת סמרטוט(זהירות חם מאוד!)

בעזרת המצקת נמזוג מהבלילה עיגול במרכז הפלטה

בעזרת מקל הטי נמרח במקצועיות את הבלילה על מרחב הפלטה

לאחר כ2 דק’ יופיעו בועות על הקרפ והדפנות הופכות לקשות. נשחרר בעזרת פלטה ארוכה בין הקרפ לפלטה . לאחר שנשחרר נהפוך לצד שני למשך חצי דקה נוספת. בנתיים ניתן לקפל לחצי, לשים שוקולד ותוספות בתאבון

 

 

 

הוראות ניקוי:

  1. ודא שהמכונה מנותקת מחשמל ואינה חמה
  2. אין לטבול או לנקות במים זורמים את המכונה
  3. את המכונה עצמה יש לנקות בעזרת מטלית לחה
  4. אין לשפשף את המכונה עם צמר פלדה/ברזלית

בכל שאלה/ בעיה/תקלה התקשרו 054-4342522 בועז